Петев: Психологически отборът вече е добре

22:38
Петев: Психологически отборът вече е добре

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори преди мача срещу Астана от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Наставникът на "орлите" сподели, че отборът вече се чувства добре след отпадането от Шампионска лига. 

Петев е на мнение, че изкуственият терен дава предимство на противника, но се надява това да не се окаже голям проблем за неговите футболисти. Двубоят на "Астана Арена" е във вторник (8 август) от 17:00 ч. българско време.

"Психологически отборът вече е добре. Не е приятна такава загуба, но тя вече е зад нас и гледаме напред. Кирил Десподов не се чувстваше добре след пропуснатата дузпа срещу Олимпия (Любляна), но сега е добре. Изкуственият терен дава предимство на Астана, защото са свикнали с него. Надявам се обаче това да не е проблем за нас.

Не е коректно да давам оценка на двата отбора (б.а - Олимпия Любляна и Астана). Имат си слаби и силни страни. Не съм се чувал с него и не съм разговарял по темата Астана", отговори Петев на въпрос дали се е чувал със Станимир Стоилов, който беше начело на казахстанския отбор в продължение на 4 години.

"Нямаме кадрови проблеми. Всички са здрави, единствено Сон е наказан", заяви още Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация