Леверкузен и Майнц в битка за Благо Георгиев

12:04
Леверкузен и Майнц в битка за Благо Георгиев
Скаути на елитните германски Байер Леверкузен и Майнц 05 ще бъдат днес в Санкт Петербург заради национала Благо Георгиев. Терек Грозни на българския халф гостува на Зенит”в среща от 28-я кръг на руската Висша лига.

Двата клуба имат интерес към игралия успешно в Дуисбург Благо, съобщава "24 часа". От Майнц 05 даже изпратиха запитване до тима от чеченската столица Грозни за цената на Георгиев. Байер е временен лидер в Бундеслигата. Майнц 05 пък е на 6-о място на точка от зона Европа. Благо е в списъка за селекция и на руския гранд ЦСКА Москва.

В същото време стана ясно, че Георги Пеев е възстановен от контузията си и е в групата за днешното гостуване на Амкар срещу Локо Москва Халфът имаше мускулно разкъсване в прасеца и се очакваше да е готов за игра в средата на месеца.

"Радвам се, че нещата се оправиха по-бързо. Направих две тренировки. За цял мач сили нямам, но треньорът може да ме пусне резерва срещу Локо", разказа Пеев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

top4o_1994
15.11.2009 20:32

Леверкузен много престижен отбор, лидери са в бундеслигата, малко странно от Терек в Леверкузен, как са го забелязали

charpaka
08.11.2009 12:19

Благо е добър футболист и му пожелавам да заиграе в Леверкузен, но да заиграе, а не да търка скамейката. В Майнц 05 ще бъде сигурен титуляр, но с оглед ниските амбиции на Майнц 05 предполагам, че Благо едва ли ще се съгласи да напусне Грозни, където взима упомрачителни финансови инжекции. Всичко освен отбор извън топ 6 е падение според мен в кариерата на БЛАГО. Майнц не са от тея 6, още в пролетния полусезон ще започнат да губят и да губяяят... :х