Ел Маестро: Не се намираме на нивото, на което искаме да бъдем

23:36
Ел Маестро: Не се намираме на нивото, на което искаме да бъдем

ЦСКА София загуби две точки на стадион "Българска армия". Отборът на Нестор Ел Маестро завърши 1:1 със Славия в двуостър мач от efbet Лига, в който имаше много положения. В 76-ата минута капитанът на "белите" Галин Иванов откри резултата с удар отблизо. Лазар Туфегджич изравни с глава в 82-ата минута, но "червените" не успяха да достигнат до обрат.  

"Ние сме ЦСКА и играем със Славия у дома. Щом не сме победители, значи всички критики са обосновани. Всичко, което казвате, всичко, което феновете казват, е обосновано. ЦСКА е домакин на Славия и трябва да победи. Не се намираме на нивото, на което искаме да бъдем. Организацията на играта не е добра, интензивността и ефективността в предни позиции не са на нужното ниво, но все пак си мисля, че се представихме по-добре отколкото срещу Сепси и предните седмици. 

Това е процес, ще отнеме време. Виждам момчетата всеки ден. Няма да бъдем там, където искаме в следващите дни, ще ни отнеме време. Мисля, че с времето ще докараме отбора до ситуацията, в която феновете искат да го виждат. Не съм съгласен с това, че сме създали много ситуации, това не е достатъчно за ЦСКА, това не е достатъчен брой положения. Не изглеждаме достатъчни свежи, малко по-компактни сме, но не е това, което искам да видя. Ние сме гъвкави тактически, имаме различен брои формации, които можем да използваме. 

Не искам да влизам в спекулации за трансфери, за мен е важно футболистите да тренират. Лазар Туфуегджич се включи добре, можеше да вкара и повече от един гол, но съм доволен от него. Срещу Лудогорец трябва да променим много неща. Генерално имаме качеството да се сражаваме с тях, но за шест дни ще бъде доста трудно. Футболът, разбира се, е странна игра и затова ние ще отидем с увереност, че можем да ги победим и ще опитаме да го направим", каза Нестор Ел Маестро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация