Манчестър Юнайтед представи новата си перла

15:56
Манчестър Юнайтед представи новата си перла

Манчестър Юнайтед представи официално новото си попълнение Расмус Хойлунд. Датското острие бе закупено за 64 милиона паунда плюс още десет под формата на бонуси от Аталанта. Той прекара само един сезон в италианския тим, където записа 9 гола в 32 двубоя в Серия А. 

Нападателят е сложил подписа си под контракт за пет години с опция за допълнителен сезон. Само преди няколко минути той излезе на терена на “Олд Трафорд” преди контролата с Ланс, за да бъде представен на публиката. Хойлунд се превръща в третото ново попълнение на тима след Андре Онана и Мейсън Маунт.

“Много съм развълнуван от тази възможност да превърна мечтата си в реалност и съм решен да се отплатя за вярата, която клубът показа към мен. Аз съм в началото на своята кариера, но знам, че съм готов да направя следващата крачка и да заиграя в тази група от играчи на най-високо ниво. Веднъж след като говорих с мениджъра, знаех, че това е подходящото място за моето развитие и да се насладя на работата с най-добрите треньори в света. С тяхна помощ съм готов да постигнем страхотни неща с моите нови съотборници и този специален клуб,” заяви Хойлунд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация