Търпението на Байерн се изчерпа, баварците отправиха финална оферта за Кейн

18:27
Търпението на Байерн се изчерпа, баварците отправиха финална оферта за Кейн

Търпението на Байерн Мюнхен в преговорите с Тотнъм Хотспър за Хари Кейн явно започва да се изчерпва. Баварският гранд е определил краен срок до полунощ тази вечер, в който “шпорите” да решат дали ще са съгласни на сделка за звездата си, твърди “Дейли Телеграф”.

Според информациите от Байерн са готови да се насочат към други трансферни цели, ако от Тотнъм най-накрая не се съгласят на продажбата на голмайстора си, след като последното предложение на немския хегемон от близо 85 млн. евро бе отхвърлено. Ако трансферът на Кейн не бъде договорен, нападателят ще изпълни последната година от договора си с "шпорите" и ще напусне за без пари през следващото лято, като на този етап не е особено вероятно англичанинът да удължи контракта си със Спърс.

В последните часове се разбра, че Байерн е предложил оферта от над 100 млн. евро, заедно с възможните бонуси, за да убеди Тотнъм да продаде Кейн, като самият футболист също желае трансфера. Това се очаква да е последната оферта на баварците за английския национал. Не е ясно обаче как ще реагира на поставения ултиматум изключително трудният за преговори президент на “шпорите” Даниел Леви.

Всички страни искат сагата да бъде разрешена бързо, защото новият сезон чука на вратата. Според информациите наставникът на Байерн Томас Тухел иска Хари Кейн в състава си още за срещата от Суперкупата на Германия срещу РБ Лайпциг на 12 август.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация