ЦСКА 1948 ще опита да изненада ФКСБ в Букурещ

08:08
ЦСКА 1948 ще опита да изненада ФКСБ в Букурещ

ЦСКА 1948 гостува на ФКСБ в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Червените" губят с 0:1 след първия мач в София, но все пак шансовете за продължаване напред остават, тъй като играчите на Атанас Рибрски бяха до голяма степен равностойни на румънците в първата среща и не заслужаваха да запишат поражение. Двубоят е с начален час 21:30 на стадион "Триумфална арка" в Северен Букурещ.

Наставникът няма да може да използва за пореден мач най-силният си футболист от миналия сезон - Ивайло Чочев. Голмайсторът на изминалия шампионат лекува контузия и е почти готов за игра, но няма да вземе участие в срещата. Райън Бидунга също е аут за мача, както и Неделико Пишчевич, чиято контузия се оказа по-сериозна от очакваното.

При румънците цари оптимизъм, че срещата ще е лека, като тон за това даде президентът на клуба Джиджи Бекали. Очакванията на местните специалисти са, че старши треньорът Илиас Хараламбос ще направи няколко промени в състава от титулярните 11. Новото попълнение Влад Кирикеш няма да бъде на линия за мача, тъй като е изостанал в подготовката си.

Победителят в битката ще срещне в третия кръг на надпреварата датския Нордселанд. Скандинавците стартират участието си директно от тази фаза, така че ще гледат към Букурещ с повишен интерес.


Вероятни състави:

ФКСБ: Търновану, Ов. Попеску, Дава, Харуц, Радунович, Балуца, Сут, Олару, Кордеа, Компано, Окт. Попеску

ЦСКА 1948: Наумов, Гурища, Петров, Елитон, Орачев, Умарбаев, Ценов, Карагарен, Вутов, Педриньо, Кяртансон

Стадион: "Триумфална арка", Букурещ
Съдия: Джукшин Джака (Албания) 
Начало: 21:30 часа

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация