Челси и Борусия Дортмунд не успяха да излъчат победител на "Солджър Фийлд" в Чикаго

07:49
Челси и Борусия Дортмунд не успяха да излъчат победител на "Солджър Фийлд" в Чикаго

Челси и Борусия Дортмунд не успяха да излъчат победител в приятелската среща помежду си, играна на "Солджър Фийлд" в Чикаго, САЩ. Мачът завърши при резултат 1:1, като германците първи поведоха с попадение на Мариус Волф в 80-ата минута, но англичаните успяха да се спасят от загубата след точен изстрел на Мейсън Бърстоу в 89-ата минута.

През първото полувреме Челси бе доминиращият отбор на терена, но не успя да материализира превъзходството си, като с пропуски се отличиха Николас Джаксън и Леви Колуил.

Лошата новина за англичаните бе, че Кристофър Нкунку се контузи още в 22-рата минута и се наложи да напусне терена принудително.

Борусия играеше търпеливо и дочака своя шанс в 80-ата минута. Тогава при един корнер топката бе изчистена, но попадна в краката на Самуел Бамба, неговият опит за удар мина през купа от играчи и стигна до Волф, който отблизо насочи топката във вратата за 0:1.

Челси обаче успя да изравни в 89-ата минута чрез Мейсън Бърстоу, който при едно разбъркване в наказателното поле стреля с глава и успя да прати топката в мрежата за 1:1.

Така срещата завърши без победител, като Челси успя да спре страхотната серия от 5 поредни победи за Борусия в контролите през това лято.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация