Рибарски: Времето ще тече срещу нас

22:23
Рибарски: Времето ще тече срещу нас

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанaс Рибарски даде пресконференция преди утрешния мач на тима срещу ФКСБ от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът е на мнение, че нищо в битката не е приключило, въпреки загубата с 0:1 в първия двубой.

"С оглед на резултата от изминалата среща времето ще тече срещу нас. Мисля, че ситуациите ще ги имаме също. Мачът не е приключил. Много е важно ситуациите да използваме този път. Мисля, че имаме качеството в офанзивен план и ще успеем да реализираме. Трябва да ги използваме този път. Първите 15 минути ще са много важни. Ние ще търсим гол от рано, но трябва да бъдем и внимателни".

"Трябва ни по-голяма самоувереност в предни позиции. С огледа на изминалия мач ФКСБ ще излязат с оптималния си състав и ще дадат максимумът от себе си. Отложихме срещата си с оглед на дългото пътуване. Мисля, че ще бъде минус и за двата отбора, че ще играем без публика", каза Рибарски.

"Не иска да коментирам думите на Бекали. Ние подхождаме с уважение към всеки противник. Не ние  за цел да го отказваме от футбола. Ще се опитаме да играем добре и да продължим напред. Обърнахме внимание на дузпите. Ако имам продължение, сме готови", допълни наставникът.

"Ще имаме по-големи очаквания в предната фаза и завършващия удар. Надявам се това да даде резултат това. Те играят високо и ние можем да се възползваме от игра на контраатака. Също така можем да използва статични положения", каза треньорът Мирослав Косев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация