Леонардо: Бях пред уволнение, в ДНК-то ни е да мислим за титлата

08:44
Леонардо: Бях пред уволнение, в ДНК-то ни е да мислим за титлата
Треньорът на Милан Леонардо сподели, че през миналия месец всеки момент е очаквал да бъде уволнен, но възходящата форма и авторитетните победи напоследък са му помогнали да запази поста си.

"Ако миналия месец положението се бе влошило, сигурно щях да бъда принуден да си търся нова работа. Винаги съм казвал, че във футбола се нуждаеш от време, за да прецениш дадена ситуация. Ние имахме своите спадове и възходи, но вече гледаме напред. Постоянството е ключът към успеха. Представихме се добре в последните срещи, виждам ентусиазъм, но трябва да задържим тази форма още време", сподели Леонардо.

След лошото начало на сезона, Милан ще играе за победа във всеки мач и все още има шансове за титлата, смята бразилският наставник. Днес "росонерите" се изправят срещу Лацио в едно от дербитата на Серия "А".

"Лацио има огромен потенциал и не трябва да ги подценяваме и да си правим заключение на базата на последните им резултати. Трябва да сме пределно концентрирани. Играем за победа във всеки мач. За клуб като Милан е невъзможно да не мисли за Скудетото, това е в нашето ДНК. Хората казват, че Интер вече е спечелил титлата, но все още има доста време до края. Ние трябва да задържим нивото си и сме по-постоянни в изявите си. Клубът съвсем ясно заяви, че цел номер 1 е Шампионската лига, но няма как да пренебрегнем Серия „А”. Сега мислим за Лацио, после за Марсилия", каза още треньорът на "росонерите".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация