Стойко Сакалиев съобщи чудесната новина, че дъщеря му е излекувана

17:07
Стойко Сакалиев съобщи чудесната новина, че дъщеря му е излекувана

Отлична новина дойде от бившия футболист на ЦСКА и настоящ администратор клуба от "Армията" Стойко Сакалиев. Дъщеря му, за която имаше благотворителна кампания, вече е здрава. Сакалиев благодари за подкрепата в своя профил във “Фейсбук” и заяви, че останалите средства, които са били събрани за неговата дъщеря, ще бъдат дарени на друго дете в нужда.

Ето цялото изявление на Стойко Сакалиев без редакторска намеса:

Здравейте, приятели! Измина малко повече от година, от най-тежкият момент в моя живот. Най-трудния път, който съм изминавал с моето семейство ! Всички вие бяхте съпричастни със заболяването на моята дъщеря и я подкрепяхте, както финансово, така и в молитвите си. Искам да ви благодаря отново, че ви има, че бяхте с нас, за подкрепата и за помощта на всеки един от вас. 

Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден-денят, в който ще Ви кажа:ТЯ Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка. Искам да напиша толкова много неща , но не знам точно какво , защото всичко в мен гори от щастие... Благодаря на всички лекари , приятели , познати и непознати хора … благодаря за енергията която дадахте на Люби . Бъдете здрави и нека Бог ви върне всичко това добро, което направихте за мен и моето дете…стократно. Има и друго което искам да споделя. Останаха средства от Вашата помощ , те ще бъдат пренасочени за друго дете което има нужда. Аз ще ви уведомя съвсем скоро ,коя кауза ще подкрепим заедно , отново благодарение на всички вас ! 

БЛАГОДАРЯ !!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация