Ето защо Интер се отказа от Мората

16:25
Ето защо Интер се отказа от Мората

Интер окончателно се отказа от възможността да привлече нападателя на Атлетико Мадрид Алваро Мората, пишат в “Гадзета дело спорт”, откъдето посочват и причините за това решение.

Испанският национал е бил начело на списъка на наставника Симоне Индзаги за нов нападател след неосъщественото завръщане на Ромелу Лукаку в тима. Въпреки това клубното ръководство е избрало да се ориентира към други трансферни цели. Оттам смятат, че Мората би им излязъл твърде скъп предвид 30-годишната си възраст. За да го привлекат, “нерадзурите” трябваше да платят на Атлетико Мадрид 21 млн. евро и да предвидят още около 9 млн. на сезон за неговата брутна заплата. Освен това, шефовете на Интер искат да вземат играч, който силно желае да играе за отбора, както е било с новите попълнения Давиде Фратези и Маркюс Тюрам. Бившият нападател на Ювентус обаче нямал особен стремеж да премине в големия враг на “Старата госпожа”.

Ето защо миланският гранд се е преориентирал към други двама нападатели, като става въпрос за Фоларин Балогун от Арсенал и Бето от Удинезе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация