От Милан са много близо до това да завършат трансфера на Юнус Муса

20:03
От Милан са много близо до това да завършат трансфера на Юнус Муса

От Милан са много близо до това да завършат пореден трансфер през това лято, съобщават в Италия и Испания. Става въпрос за халфа на Валенсия Юнус Муса, като двата клуба са на крачка от постигането на сделка.

До тази ситуация се стигна, след като “прилепите” най-после са склонили да намалят поставената цена на играча от 25 млн. евро. Както е известно, последната оферта на “росонерите” беше 18+2 млн. евро, като не е ясно за каква сума ще се споразумеят двата клуба. Самият Муса още преди месец се разбра с Милан за четиригодишен договор със заплата от 2 млн. евро на сезон, като оттогава насам настояваше да бъде пуснат да си отиде от “Местайя”.

Американският национал, който има 24 мача за своята родина, е юноша на Арсенал, но през лятото на 2019-а премина като свободен агент във Валенсия. С екипа на тима 20-годишният полузащитник е записал общо 108 двубоя с 5 гола и 3 асистенции.

Междувременно, Милан ще осъществи и изходящ трансфер, след като клубът се разбра да продаде крилото Анте Ребич на Бешикташ. Истанбулският гранд ще плати 0,5 млн. евро и още 1 млн. под формата на бонуси за 29-годишния играч, който ще пристигне за медицинските си прегледи още утре. Заплатата на хърватина ще бъде 2,5 млн. евро на сезон, а контрактът - до 2025-а с опцията за още една година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация