Левски благодари на привържениците си за подкрепата в Скопие

19:44
Левски благодари на привържениците си за подкрепата в Скопие

Ръководството на Левски излезе с официална позиция след събитията около двубоя с Шкупи в Скопие. Припомняме, че 19 привърженици на "сините" бяха арестувани, а в часовете преди срещата българин беше наръган с нож. 

От клуба споделиха, че са в непрестанен контакт с посланика ни в столицата на Северна Македония, както и с представителите на българската полиция, които пътуваха до Скопие. Всички сигнали за провокации от страна на организаторите на срещата преди и по време на мача са предадени на местните органи, както и на представителите на УЕФА.

Ето какво написаха от Левски:

"ПФК Левски изказва своята подкрепа към всички привърженици, засегнати при инцидентите в Скопие. Клубът е в непрестанен контакт с посланика на България в столицата на Република Северна Македония, представителите на българската полиция, които пътуваха с делегацията на Левски и оказва пълно съдействие за прибирането на задържаните наши сънародници в България. 

Веднага след инцидентите на стадиона в Скопие и задържането на наши привърженици са предприети мерки от клуба и посолството на Република България в Скопие в лицето на посланика Ангел Ангелов и консула Георги Христов, те да бъдат защитени и да им бъде осигурено необходимото отношение.

Всички сигнали за провокации от страна на организаторите на срещата преди и по време на мача с "ФК Шкупи" са предадени на местните органи, както и на представителите на УЕФА отговорни за нормалното провеждане на футболния двубой на стадион "Тодор Проески" в Скопие. 

ПФК Левски изказва своите най-искрени благодарности на всички, които застанаха до отбора и подкрепяха непрестанно "сините", въпреки провокациите и негостоприемното отношение към тях преди и по време на срещата в столицата на Република Северна Македония".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация