Прокуратурата в Скопие е уведомена за побоя над българските фенове

13:08
Прокуратурата в Скопие е уведомена за побоя над българските фенове

Прокуратурата в Скопие е уведомена за събитието и издава всички необходими разпореждания и насоки за идентифициране на лицата, участвали в инцидента, при който вчера беше ранен фен на Левски. Той е с тежки наранявания, след като е нападнат с остър предмет в областта на корема. 29-годишният мъж е настанен е в болница. След направена операция е в стабилно състояние.

По първоначална информация инцидентът е станал, докато фенове на Левски с два автомобила с български номера са се движили в близост до търговски център "Чаирчанка", където са влезли в словесен спор с минувачи и граждани.

Българските фенове спират автомобилите и излизат от тях, след което словесният спор прераства във физическа саморазправа с група граждани, излезли от околните сгради. При връщане към колата с остър предмет в областта на корема е пострадал 29-годишен българин.

С цел установяване на самоличността на гражданите, участвали в събитието, които по първоначални данни не са част от местна фен група, както и за пълно разчистване на събитието, са събрани следи от местопроизшествието и ще подлежат на експертиза, пише novini.bg, цитирайки бТВ.

Освен това са обезопасени видеозаписи от околните съоръжения и от камерите на системата "Безопасен град", предприемат се и други действия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация