ЦСКА-София посреща носителя на Купата на Румъния, феновете разграбиха всички билети

08:58
ЦСКА-София посреща носителя на Купата на Румъния, феновете разграбиха всички билети

ЦСКА - София посреща Сепси в двубой от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Мачът на стадион "Българска армия" е от 20:00 часа и ще бъде ръководен от нидерландеца Йохем Капфиус.


"Червените" са устремени към ново силно участие в евротурнирите, след като се представиха на ниво на международната сцена през последните три сезона. Миналата година отборът на Саша Илич стигна до плейоф за влизане в групите на третия по сила европейски клубен турнир, който обаче бе загубен от Базел. През сезон 2020/21 столичани пробиха в груповата фаза на Лига Европа, а година по-късно и в Лигата на конференциите.

 

ЦСКА - София изтегли възможно най-тежкия съперник за този етап от надпреварата. Сепси е носител на Купата на Румъния, а тимът е добре познат на българския вицешампион. Преди година двата отбора се изправиха един срещу друг в контролна среща, която бе спечелена от румънците с категоричното 4:0.


"Червените" започнаха сезона неубедително и записаха равенство и победа в двубоите си с Хебър (0:0) и Крумовград (1:0). Феновете със сигурност ще искат от своите любимци да покажат различно лице днес. Привържениците на ЦСКА - София разграбиха всички билети за мача, така че очакванията са за близо 12 000 зрители по трибуните на "Армията".


Сепси също стартира настоящата кампания с равенство и успех в местното първенство. Гостите от Румъния идват със сериозни амбиции, така че сблъсъкът обещава да бъде интересен.


Саша Илич има известни кадрови проблеми и няма да може да разчита на Амос Юга, който не успя да се възстанови, както и на наказания Данило Асприля. Извън групата на "червените" останаха още контузените Юрген Матей, Браян Морено и Брадли де Нойер, а също така и Туфегджич, който пък не е бил картотекиран по решение на клуба.


Добрата новина за ЦСКА - София е завръщането на Тибо Вион и Дюкенс Назон. 


ЦСКА - СОФИЯ - СЕПСИ


Вероятни състави:


ЦСКА - СОФИЯ (3-5-2): Бусато; Махмутович, Кох, Кордоба; Турицов, Вион, Кареасо, Санянг; Хайнц, Фаетон


СЕПСИ (4-2-3-1): Никзули; Отелица, Чоботариу, Балаша, Думитреску; Алими, Паун; Щефанеску, Матей, Шафранко; Рондон

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация