Левски започва участието си в евротурнирите с гостуване в Скопие

08:46
Левски започва участието си в евротурнирите с гостуване в Скопие

Левски стартира своята европейска кампания с гостуване на северномакедонския Шкупи в среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Срещата на стадион „Тодор Проески“ в Скопие започва в 22:00ч.


Собственикът на Левски Наско Сираков изпрати отбора при заминаването на "сините" за Скопие в сряда сутрин. Новото попълнение за 26-кратните шампиони Дарлан Перейра, който бе привлечен във вторник, също пътува с отбора. Той обаче няма да може да вземе участие в срещата, тъй като няма картотека. Десният бек Жереми Петрис не бе пуснат на границата заради проблеми с документите, но ще се присъедини към столичани в деня на мача.


Отборът на Левски ще се радва на сериозна подкрепа по време на гостуването си на Шкупи. Левскарите закупиха 850 билета към сряда следобед, като в сектора им се очаква да има около 1200 фенове.


Прави впечатление, че сред картотекираните футболисти попада Билал Бари, който почти сигурно няма да играе заради контузия. 


Изключително тежки съперници дебнат Левски, ако "сините" се класират за третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. 


Победителят от двойката между Левски и Шкупи ще се изправи срещу победителя от двойката Апоел (Беер Шева) – Паневежис.


Радостното за „сините“ е, че тимът записа победа през уикенда и то на „Колежа“ в Пловдив. Левски надви Ботев с 3:1 и отпътува за Скопие в добро настроение. 


ШКУПИ - ЛЕВСКИ


Вероятни състави:


ШКУПИ (3-5-2): Илязи; Тошевски, Илиески, Пинтер; Тимовски, Путита, Хамиди, Алберт, Ричков; Сифъс, Трапановски


ЛЕВСКИ (4-1-4-1): Андреев; Петрис, К. Димитров, Кордоба, Цунами; А. Митков; Роналдо, Ел Джемили, Краев, Уелтон; Рикардиньо

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация