Ричарлисон с хеттрик при разгромна победа на Тотнъм

19:30
Ричарлисон с хеттрик при разгромна победа на Тотнъм

Тотнъм Хотспър спечели с 5:1 срещу Лайън Сити Сейлърс в Сингапур във втората си контрола от предсезонната подготовка. Хари Кейн се отчете с гол, а Ричарлисън записа хеттрик през второто полувреме. Другото попадение за “шпорите” бе дело на Джовани Ло Селсо.

Лондончани доминираха през цялата среща, но в 14-ата минута се оказаха догонващи. Шавал Ануар даде преднина на сингапурския тим след грешка на Педро Поро. Хари Кейн изведе тима с капитанската лента и имаше добра възможност още в началото. Нападателят, който най-вероятно ще напусне клуба, изравни резултата в самия край на първото полувреме, когато се разписа от дузпа.

Джеймс Мадисън изигра силно първо полувреме, но вратарят на домакините отрази няколко негови удара. Попадение на Хюн-Мин Сон, който игра за първи път от началото на предсезонната подготовка, бе отменено поради засада, а изстрел па Сар облиза гредата.

Анге Постекоглу смени целия състав на почивката, но доминацията на Тотнъм продължи, а разликата бе, че бе гарнирана и с голове. Ричарлисон се разписа в началото на втората част след удар от въздуха, а след това направи резултата 3:1 след удар с глава. Две попадения на бразилеца бяха отменени поради засада преди Ло Селсо да направи резултата 4:1. Новото попълнение Манор Соломон удари греда, а в края Ричарлисон стигна до третото си попадение в мача.

За “шпорите” това бе втора контрола, след като в първата загубиха от Уест Хам с 2:3. Преди няколко дни те трябваше да играят с Лестър в Тайланд, но мачът пропадна поради наводнен терен. Следващите мачове на тима са срещу Шахтьор на 6 август в Лондон и срещу Барселона два дни по-късно в Испания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация