Илич: Създаваме достатъчно ситуации, но проблемът е, че не ги реализираме

14:11
Илич: Създаваме достатъчно ситуации, но проблемът е, че не ги реализираме

Старши треньорът на ЦСКА София Саша Илич даде пресконференция преди двубоя на "червените" със Сепси от Лигата на конференциите.

"Искам да кажа, че ще имаме един много труден мач, защото ни се падна тежък съперник. Сепси е дисциплиниран отбор, който играе дълго време заедно. Това е голямото предимство на този състав. Ние обаче сме ЦСКА и искаме да сме по-добри и да продължим напред.

Гледахме доста мачове на Сепси и знаем срещу какъв отбор се изправяме", започна Илич. 

"Дюкенс Назон имаше една седмица допълнителна почивка, защото беше с националния отбор, но сега тренира и ще бъде в групата за мача. Амос няма да бъде в състава, но Махмутович е добре и ще попадне в групата. Изцяло зависи от Естрада кога ще бъде готов, но към този момент не мисля, че е готов да изиграе цял мач. Лазар не беше картотекиран по решение на клуба.

Създаваме достатъчно ситуации, но проблемът е, че не ги реализираме, но се надявам да продължим да създаваме, но и да бележим", добави още той.

"Играчите трябва да разберат, че се изправяме срещу най-трудния съперник, който можехме да изтеглим на жребия. Футболистите трябва да направят всичко възможно, за се преборим със Сепси и да продължим. Надявам се, че феновете ще изпълнят стадиона и ще помогнат на отбора", завърши младият специалист. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация