ЦСКА 1948 се готви за дебют в евротурнирите срещу ФКСБ

09:01
ЦСКА 1948 се готви за дебют в евротурнирите срещу ФКСБ

ЦСКА 1948 приема ФКСБ в двубой от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Срещата на стадион "Васил Левски" е от 20:30 часа и ще бъде ръководена от италианския съдия Лука Пайрето.


Това е дебютно участие за "червените" в евротурнирите, а жребият не бе особено благосклонен към отбора на Атанас Рибарски, който ще трябва да се изправи срещу румънския вицешампион още на старта на надпреварата. В лагера на ЦСКА 1948 вярват, че може да излязат като крайни победители от тази двойка и да се класират за следващата фаза. При евентуален успех, в третия квалификационен кръг столичани ще срещнат датския Нордселанд.


"Червените" започнаха новия сезон в efbet Лига по страхотен начин и записаха две победи - срещу Левски (2:1) и Пирин (3:0). Футболистите ще направят всичко възможно да пренесат добрата си игра и на международната сцена. 


Рибарски няма да може да разчита на една от големите звезди в състава - Ивайло Чочев, както и на Райън Бидунга и Неделко Пишчевич, които също лекуват травми.


ФКСБ също стартира ударно в Румъния с два успеха от два мача. Един от основните футболисти на тима Дамян Джокович ще пропусне първия сблъсък, тъй като изтърпява наказание.


Вицешампионът на северната ни съседка осъществи сериозен трансферен удар в дните преди двубоя срещу ЦСКА 1948. "Червено-сините" привлякоха опитния защитник Влад Кирикеш, който обаче ще бъде на разположение на треньора Елиас Хараламбус чак за реванша след седмица.


ЦСКА 1948 - ФКСБ


Вероятни състави:


ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Наумов; Гурища, С. Петров, Елитон, Орачев; Умарбаев, Даскалов; Карагарен, Вутов, Педриньо; Кяртансон


ФКСБ (4-3-3): Търновану; Пантеа, Дава, Харуц, Радунович; Олару, Шут, Еджума; Балуца, Микулеску, Коман

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари