Петев: Пред нас стои сериозен противник

22:29
Петев: Пред нас стои сериозен противник

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори преди домакинството на Олимпия Любляна от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Наставникът на "орлите" предупреди, че словенците са много добър отбор и заяви категорично, че тимът му вече е забравил срамните игри и е започнал да напипва верния ритъм.

"Условията не можем да ги избираме - надяваме се, че утре ще е малко по-хладно в 21:45 часа, но без значение каква ще е температурата, то за двата отбора е еднаква. Пред нас стои сериозен противник - трябва да се представим на ниво и да вземем добър резултат.

Случват се такива загуби на всеки отбор. Надявам се да сме си взели поука. Последните два мача показаха, че сме напипали верния ритъм. Вярвам във всички момчета, които ще вземат участие, че ще се представят на ниво. Истината беше, че играхме срамно. Трябва да си казваме истината и това да ни е обеца на ухото и да знаем, че когато не подхождаме концентрирано, че е много вероятно това нещо да се случи", започна Петев.

"Доста мачове изгледах на Олимпия. Сега, от месец и половина, имат нов треньор. Всеки човек е различен. Казах в началото, че това е доста добър отбор. Имат много добри играчи, но важно е ние по какъв начин ще им позволим да разгърнат своя потенциал. Всичко си зависи от нас. Когато изживееш тежки моменти, трябва да си вземеш поука. Това вече е преживяно. Изиграхме два добри мача, с енергия, и смятам, че момчетата ще се представят на ниво.

Когато всичко със Сундберг стане факт, вие първо ще разберете. Важен е мачът утре. Всеки може да говори каквото си иска и има пълното право. Знаете как се случват нещата при нас - когато има нещо конкретно, ще се знае. Дуа е готов да играе с Олимпия. Напълно е възможно да има изходящи трансфери. Периодът свършва след месец и половина, така че всичко може да се случи", каза още той.

"Всеки полага усилия в тренировките. Кой кога ще играе, взимам решение аз. Аз съм доволен от цялата група, но е важно в мачовете", завърши наставникът на разградчани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация