Астън Вила и Нюкасъл зарадваха феновете във Филаделфия с дъжд от голове (видео)

08:23
Астън Вила и Нюкасъл зарадваха феновете във Филаделфия с дъжд от голове (видео)

Астън Вила и Нюкасъл изиграха един от най-качествените мачове до момента в предсезонната подготовка, правейки зрелищно равенство 3:3. Мачът бе част от американското турне на големите отбори от Западна Европа в САЩ, като се изигра на стадион “Линкълн Файненшъл Фийлд” във Филаделфия, Пенсилвания.


Виланите започнаха ефектно срещата и до 11-ата минута се оказаха с два гола преднина след попаденията на Оли Уоткинс и Емилиано Буендия. “Свраките” обаче доказаха, че не случайно изпратиха преди броени седмици най-добрия си сезон в Премиър лийг от две декади насам и възстановиха равенството до края на полувремето благодарение на Елиът Андерсън и Александър Исак.


Втората част започна подобно на първата и авторът на второто попадение за Астън Вила - Емилиано Буендия, отново изведе отбора си напред с гол в 48-ата минута. Нюкасъл отново показа висок дух и изравни седем минути по-късно.


След това двете защити си взеха поука и не допуснаха да се пропукат отново, въпреки че имаше още не малко изгодни положения, както пред виланите, така и пред “свраките”.


В следващия си мач Астън Вила ще играе срещу тима на Фулъм, докато Нюкасъл ще има трудната задача да се надиграва с обновения Челси.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация