Реал Мадрид направи пълен обрат срещу Милан в Калифорния (видео)

07:40
Реал Мадрид направи пълен обрат срещу Милан в Калифорния (видео)

Реал Мадрид и Милан стартираха тази нощ мачовете от предсезонната си подготовка в САЩ. Двата колоса на европейския футбол изиграха фамозен мач на стадион “Роуз Боул” в Пасадена, Калифорния, който завърши 3:2 за "кралете".


Головете отбелязаха Фикайо Томори (26') и Лука Ромеро (42') за Милан, а за Реал Мадрид се разписаха Валверде (58', 59') и Винисиус Жуниор (84').


Мачът започна в неочаквано спокойно темпо и двата отбора не се втурнаха в агресивно нападение, с което да зарадват препълнения стадион. Все пак играта се задвижи през втората половина на откриващото полувреме и отборът на Милан вкара два гола, с които се оттегли на почивката с комфортен аванс. Те бяха дело на Фикайо Томори и Лука Ромеро.


На полувремето двата отбора смениха всичките си играчи и подновиха схватката с изцяло нови играчи.


Това промени нещата на 180 градуса и ги направи колкото прекрасни за “кралете”, толкова и ужасни за “росонерите”. Всичко започна да се разпада за играчите на Стефано Пиоли около час игрово време след първия съдийски сигнал, когато Валверде вкара два бързи гола за по-малко от 60 секунди и изравни резултата.


Така се стигна и до 84-ата минута, когато поредната убийствена атака на мадридчани заби последния пирон в ковчега на Пиоли и компания. Тогава третия в света Лука Модрич за пореден път този сезон намери с блестящо центриране Винисиус Жуниор, който прати топката за трети път във вратата на Милан.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация