Здравков: Продължаваме да разчитаме на Йовов и Петков

18:15
Здравков: Продължаваме да разчитаме на Йовов и Петков
Изпълняващият длъжността старши треньор на Левски Антони Здравков говори днес пред представителите на медиите на редовния седмичен брифинг преди двубоя с Пирин Благоевград от 12-1 кръг на "А" група.

"Ще има освежаване в състава. Изминали са по-малко от 48 часа от края на мача със Залцбург и голямата умора все още не е настъпила. Все пак мачът утре е с ранен час и на практика ще излезем на терена твърде скоро след края на предишния двубой. Бензукан стъпи накриво по време на вчерашната тренировка и има проблеми с глезена. Що се отнася до Рабех, аз съм доволен от представянето му и не виждам причини да не играе срещу Пирин. Оказа се, че старата травма на Георги Петков е възобновена и затова не може да води подготовка. Разполагам с двама вратари за мача с Пирин и това са Божидар Митрев и Цветан Димитров. Все още не мога да кажа кой от тях ще бъде титуляр. В отсъствието на Гошо Петков капитан на отбора ще бъде Живко Миланов", заяви Здравков.

"Според мен Петков е реагирал емоционално с изявлението си, че си тръгва от Левски след няколко месеца. Не вярвам да напусне, защото публиката го освирквала. Поне на мен не ми го е заявявал. В историята на Левски всички играчи са били освирквани в определени моменти. Статутът на Георги Петков и на Христо Йовов е същият, какъвто беше досега. Това са двама доста опитни футболисти, които са дали много на Левски. Те ще продължат да дават и в бъдеще. На тях се разчита. Нормално е при Йовов да има умора, защото изигра доста срещи. Ако махнем пропуските, той ги изигра много силно. Въпреки умората, той трябва да се представи добре, ако играе", каза още Здравков.

"Разполагаме с добра информация за Пирин. Добър отбор и мисля, че стоят доста добре на терена срещу силни противници. Бардон, който е наказан е много важен футболист в средата на терена и ще ни липсва. На тази позиция, нямаме по-опитен от него, така че ще го замени, някой по-млад", допълни Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

boro68
07.11.2009 19:39

Гошо е номер 1 в България а нападатели просто нямаме и това е неприятната истина , Йовов не е играл преди като нападател *thumb_up*

roma_ole
07.11.2009 19:26

На Йовов може да ре разчита само за резерва за втория отбор *thumb_down* Ако не беше стиснатия Баткофф можеше да вземем Калонте и да мачкаме *thumb_up* ама сега трябва да разчитаме повече на другите *cigarette* Левски Оле!!!

ChipeF
07.11.2009 18:46

Докато разчитате на Йовов ще продължаваме в същия дух ! Колкото до Г. Петков смятам, че той е дал много на Левски и не трябва да го освиркваме и да напуска отбора. Всеки човек прави грешки, но се поправя всичко, а Йовов неможе да се оправи и това е. Адски много ме дразни тоя човек, ТРЯБВА ДА ГО МАХНАТ ОТ ЛЕВСКИ ЗА ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ВКАРВАМЕ ГОЛОВЕ И ДА СЕ ИЗДИГНЕМ В КЛАСИРАНЕТО. Не трябва да се надяваме да не ни вкарат гол, а ние с това нападение (Йовов централен нападател *lol* ) Но въпреки всичко си оставам ЛЕВСКАР !!! *thumb_up*