Смразяващи разкрития: Донарума е бил удрян в главата и заплашван с оръжие

15:11
Смразяващи разкрития: Донарума е бил удрян в главата и заплашван с оръжие

Френските медии разкриват подробности за инцидента с вратаря на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума и неговата съпруга, които през изминалата нощ бяха ограбени в дома си във френската столица.

Близки до разследването разказват, че в 3:10 часа бандитите са нападнали охранителя на входа на сградата, в която е апартаментът на италианското семейство. След като са се справили с него, те са се качили по етажите и са нахлули в дома на Донарума. Там крадците са започнали да бият футболиста, като са го ритали в главата, по която той е получил две кървящи рани.

После стражът и неговата съпруга Алесия Елефанте са били завързани и заплашени с оръжие, за да разкрият къде стоят ценностите им. Така обирджиите са се докопали до бижута, скъпи чанти и луксозни часовници на обща стойност около 500 000 евро.

В първоначалните информации се твърдеше, че вратарят и половинката му дори са били съблечени голи.

Всичко това е продължило само десетина минути. Когато крадците са напуснали апартамента, двамата са успели сами да се развържат и да изтичат до работещ наблизо хотел. Служителите на рецепцията там са извикали полиция.

От Пари Сен Жермен отказаха да разкрият кой знае какви подробности. Все пак нараняванията на вратаря не са толкова сериозни, защото той ще пътува с тима утре за Япония за предсезонно турне.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация