Стоилов: Няма как да коментирам нещо, което не се е случило

12:25
Стоилов: Няма как да коментирам нещо, което не се е случило

Станимир Стоилов е сред вариантите за нов треньор на унгарския гранд Ференцварош. Отборът отпадна позорно от квалификациите на Шампионската лига след домакинска загуба с 0:3 от КИ Клаксвик от Фарьорски острови. Веднага след поражението клубът от Будапеща уволни наставника си Станислав Черчесов. Според медиите в страната временно начело на отбора е застанал Мате Чаба.

Любимецът на феновете на Левски е свободен, след като напусна “сините” през април заради разминавания във вижданията за управлението на клуба. Мъри води разговори с Арис Солун, но до назначението му в гръцкия гранд не се стигна. Той бе вариант за нов наставник още на АПОЕЛ Никозия и шведския ИФК Гьотеборг.

Стоилов коментира пред “Мач Телеграф” информациите, че може да поеме Ференцварош. “Прочетох информацията, но няма никакъв официален контакт с мен. Няма как да коментирам нещо, което не се е случило”.

На въпрос дали все пак би приел да води гранда от Будепеща, той отговори: “ Ференцварош е като Левски. Най-големият клуб в страната си”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация