Интер пренебрегна тифозите, подписва с Куадрадо

11:16
Интер пренебрегна тифозите, подписва с Куадрадо

Изглежда, че ръководството на Интер няма да се съобрази с фенския гняв и планира да привлече доскорошния футболист на Ювентус Хуан Куадрадо, който е свободен агент. Според Фабрицио Романо клубът е насрочил за днес медицинските тестове.


Още преди дни, когато стана ясно за варианта за негов трансфер при “нерадзурите”, запалянковци изразиха негодуванието си и призоваха това да не се случва. Снощи гневните тифози са организирали нов протест пред офиса на Интер, пише “Ла Република”. Те са искали да говорят лично с Куадрадо, за да му обяснят какви са ценностите на клуба.


По време на 8-годишния си престой в Юве колумбиецът често беше обвиняван от агитката на Интер в симулации и провокативна игра. В последния му двубой срещу “Змията” той дори участва в сбиването, където главна роля имаше и Ромелу Лукаку, в резултат на което беше наказан за три мача за Купата на Италия.


Планът на клуба сега е 35-годишният Куадрадо да подпише само за един сезон. Според Романо той е отказал оферта от Саудитска Арабия със заплата от 8 млн. евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация