Бакеро: Видях много неща, които трябва да подобрим

09:02
Бакеро: Видях много неща, които трябва да подобрим

Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро остана доволен от успеха на неговия отбор срещу Етър (1:0) на старта на новия сезон в efbet Лига. Новият наставник на "белите" заяви, че футболистите започват да свикват с концепцията на играта, която той иска да вижда.

"Като всеки отбор, който е новак, през първите 20-25 минути беше нормално те да играят добре. Бяха много опасни. Освен тези минути, ние се справихме добре. Започнахме да играем много по-спокойно, особено през втората част. Имахме 3-4 ситуации, при които можеше да се разпишем.

Направихме много промени в концепцията на играта. Много съм доволен от футболистите. Бяхме агресивни. Видях много неща, които трябва да подобрим, но направихме и много неща добре. Доволен съм.

Може би още следващата седмица ще подпишем с нов футболист. Доволен съм от качеството, което имаме. С президента и с клуба работим заедно и ще продължим да го правим. Много съм доволен от играчите. Винаги когато спечелиш, е по-лесно, но това не променя работата. Важен е не следващият мач, а че всички трябва да работим през следващата седмица, за да се подобрим", заяви Бакеро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация