Стана ясно какво бави завръщането на Георги Миланов в Левски

09:11
Стана ясно какво бави завръщането на Георги Миланов в Левски

Сагата около евентуалното завръщане на Георги Миланов в Левски продължава. В момента 31-годишният полузащитник е свободен агент, след като договорът му с Ал Дафра изтече. Той премина в този клуб именно от "Герена" в началото на 2023-та. Новият треньор на "сините" Николай Костов призна, че иска да има играча в състава си.


"Разговаряме с Георги Миланов. Мисля, че той е точният човек, който може да попълни празнотата в средата на терена", каза Костов след една от контролите по време на лятната пауза.


Финансови разминавания обаче са причината Миланов още да не е облякъл синята фланелка. Има и такива относно срока на договора. В един момент се считаше, че Георги е сигурен за "Георги Аспарухов", но нещата не се развиха по искания от клуба начин. С екипа на "сините" той има общо 52 мача във всички турнири, в които е вкарал 8 гола.


Треньорът на Левски Николай Костов е дал още седмица за размисъл на халфа дали да приеме предложението на "сините". В момента Миланов е във ваканция. Той все още изчаква добри оферти от чужбина. Ако такава пристигне, то със сигурност бившият национал ще предпочете да продължи кариерата си не на "Герена", а на друго място.


"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация