Хебър подписа със сина на Любо Пенев

08:43
Хебър подписа със сина на Любо Пенев

Младият нападател Николас Пенев е седмото ново попълнение на Хебър. През седмицата той подписа първи професионален договор с клуба от Пазарджик и вече има картотека за стартиралото ново първенство на efbet Лига. 


Николас, който е син на футболната легенда Любослав Пенев, е роден на 18.03.2005 г. в София. Започва да тренира футбол от най-малка детска възраст, включително във Валенсия и София. По-късно като юноша последователно е бил част от школите на ПФК Септември(Сф) U15, ПФК ЦСКА U17 и ПФК Ботев Пд U17. Следва период в състава на ЦСКА 1948 III и за последно в Септември(Сф) II. Пенев - младши се присъедини към подготовката на Хебър от самото начало и взе участие във всички занимания и контроли от подготивтления цикъл. Той е част от младата вълна в състава на "зелените", заедно с другите двама 18-годишни футболисти - Мартин Янков и Стилиян Тисовски, които са продукт на школата на Хебър.


С картотека в Хебър е вече и доскорошния състезател на Септември(Сф) Атанас Кабов, който е осмотото лятното попълнение в редиците на "зелените". Снощи Кабов парафира личния си контракт с клуба от Пазарджик и малко по-късно проведе първо занимание на стадион "Георги Бенковски". Атанас Кабов е роден в Пловдив. Играе на поста дясно крило. В юношеските си години на футболист тренира последователно във Векта (Пд), Чавдар (Етрополе) и Левски, с който подписва и първи професионален договор. След това играе последователн за Ботев (Враца), Царско село и Витоша (Бистрица). Има кратък престой в Славия, но най-много мачове в професионалния футбол изиграва за Септември(Сф) - 72, в който бележи и 23 гола. Бил е част от националните отбори на България до 17, 18, 19 и 21 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация