Звездна селекция на \"Камп Ноу\" през зимата

12:52
Звездна селекция на \"Камп Ноу\" през зимата
Ръководството на европейския клубен шампион Барселона е подготвило оферти за трима класни футболисти, които ще бъдат отправени през зимния трансферен прозорец, съобщава каталунското издание "Ел Мундо Депортиво".

Първият в списъка за привличане на "Камп Ноу" е дефанзивният полузащитник на Ливърпул Хавиер Масчерано. Барса има интерес към капитана на националния отбор на Аржентина от дълго време, а опитите за неговото привличане през миналото лято удариха на камък. Сега обаче каталунците са подготвили солидна оферта, която от английския клуб трудно ще откажат.

Другият футболист, който Пеп Гуардиола иска в състава си, е бразилският нападател Робиньо. Както е известно играчът на Манчестър Сити обяви неколкократно желанието си да играе за Барса, а мениджърът на "гражданите" Марк Хюз спокойно може да се раздели с него, с оглед на големия брой офанзивни футболисти, с които разполага в момента.

Третата цел на каталунците е уругвайската звезда на Аякс Луис Суарес. 22-годишният нападател прави много силен сезон на "Амстердам Арина", а според треньорския щаб на Барселона той ще пасне идеално на игровия стил на отбора.

Според "Ел Мундо Депортиво" за тримата играчи вече са подготвени оферти и по всяка вероятност до края на януари те ще акостират на стадион "Камп Ноу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

soni_14
08.11.2009 11:57

извинявам се за грешкиките ми но просто бързах *joking*

soni_14
08.11.2009 11:54

Робиньо циганина нямо място при Барса и Суарес няма
ако ще купят Фабрегас *wink*

geshana
07.11.2009 20:05

Моето лично мнение е , че Суарез няма място в Барселона ако го закупят това ще бъде едно от най-големите разочарования в Барса за последните години , повярвайте ми Суарез е играч тип сам мъкне отбор и това е неговата стихия той не може да играе с такива футболисти и няма да се получи нищо с него ... Що се отнася до този Педро , талант като меси та какво говорите бе хора та Педро е по-голям от Меси ако се очаква те първа да почва малко по малко да показва качества то не виждам Барса до къде ще я докара , що се отнася до Къркич съм напълно съгласен тва момче е бъдещето на Барселона ... По друго мнение , че защо съм им на Барса други нападатели , ми добре ако сте доволни от това нападение не само в Русия но като цяло .... Успехи на Барселона ... в Испания *lol* FoRzA MaGiCa ROMAA *devil*

puyol_fan
07.11.2009 18:46

не е правилно да се дават толкова много пари за футболист като Робиньо защото той постоянно е контузен а също така Барса имат Педро,Жефрен и Боян Къркич който са можеби таланти почти колкото Меси и на тях може да се разчита !! ако ще правят оферти да взимат Сеск !! а от тези 3мата изброени само Луис Суарес може да се закупи защото имаме доста играчи за другите постове *stop*

gerrard_3107
07.11.2009 18:16

Ся остава да ни отмъкнат и масчерано и напрао сме си за никъде *sick*

ivailoh
07.11.2009 17:50

Щели да правят звездна селекция...Лапорта на няколко пъти обсъждаше трансферите на Реал Мадрид,и говореше колко е грешно да се дадват много пари за футболисти,че Барселона не купували силни футболисти ,а ги създавали и какви ли още не глупости с които да покаже колко е грешна уж стратегията на Реал ...И какво става после ? Решава да последва примера на "Белия балет" ,като купи 3-4 звезди . За пореден път се доказва мнението ми (и на много други хора) че всичкия този шум около трансферите на Реал ,е само една голяма доза завист от страна на други отбори,и ето че Барселона,за да не останат назад първи решиха да последват трансферната политика на Реал Мадрид !

holliwood
07.11.2009 17:47

bacardy_breezer с изключение на Месси,тои не е нападател а по-скоро халф *wink*

leomesi
07.11.2009 14:01

bacardy_breezer за да има по-голяма резервна скамейка за мачовете от шапионската и примера. Все пак е трудно да се играе нон-стоп сряда събота.

bacardy_breezer
07.11.2009 13:34

И за какво са им толкова нападатели на Барса ?Анри , Меси , Златан , Педро ,Къркич , Суарес , Робиньо ... *sick*