Бардон: Това е някаква магия

12:14
Бардон: Това е някаква магия
За пореден път Седрик Бардон бе най-добрият футболист на Левски в Европа. Това обаче отново не стигна дори за равенството. Французинът не спря да тича цял мач, но усилията му не стигнаха за нищо. След срещата Бардон коментира нещастната загуба в последната минута пред "Меридиан мач".

- Седрик, съжалявате ли, че загубихте по този начин?

- Много лошо се получи. Точно в този мач наистина не заслужавахме да паднем. Според мен бяхме много по-добри от тях. Но тази грешка в последната минута ни остави без точка.

- Заради грешка на Петков останахте и с човек по-малко?


- Това са нещата във футбола. Ако бяхме останали 11 човека, със сигурност нямаше да загубим, можеше и да бием. Но за съжаление така се получи. Всеки греши. Сега беше Гошо, утре може да съм аз. Според мен това се дължи на напрежението, с което играем. Когато постоянно пропускаме и нямаме резултати, напрежението нараства и води до повече грешки. За мен най-голямата беше при червения картон. Наистина голяма
детинска грешка. Гошо трябваше да изрита топката.

- Какво беше настроението в съблекалнята?

- Не смятам, че сме се изложили, за да е много лошо настроението. Но просто, като не вкарваш гол, така се получава. Това ни е основният проблем от много време. И постоянно се получава по една грешка в нашия отбор и веднага плащаме сметката. Това е най-лошото при нас. Ако в следващите мачове подходим както срещу Залцбург, можем да разчитаме на успех. Все пак почти всички отбори, с които играхме от началото на сезона, са по-слаби от Залцбург и ако продължаваме така и в българското първенство, ще се върнем в борбата за титлата.

- Това ли ви беше най-силният мач в групите?


- Наистина се представихме доста добре, поне като игра. Много хубав мач за нас. В Залцбург също играхме на ниво, представихме се добре и срещу Виляреал преди това. Но сега беше най-хубавият ни мач. Но колкото и супер да играем, не можем да печелим. Може би трябва дам заиграем по-слабо, така
може пък да бием.

- Левски е единственият отбор, който не е вкарвал гол в турнира. Ваши съотборници говорят даже за прокоба?

- И аз не мога да си го обясня. Имаме много качествени футболисти, които играят в предни позиции и могат да вкарват. Не знам какво става. Това е някаква магия. Наистина много пречи на отбора.

- Спечелихте два мача в първенството. Сега пак падате. Това може ли да ви спре устрема срещу Пирин?

- Имаме самочувствие, защото играем добре. Това е много важно. Създаваме положения. Трябва да продължаваме така. Няма от какво да се срамуваме след тази загуба от Ред Бул. Трябва да гледаме напред към мача с Пирин.

- Вие сте един от най-добрите футболисти в Левски през последните мачове, но няма да може да играете в Кюстендил. Има ли кой да ви замени?

- Дори мен да ме няма, има други, които могат да ме заменят. Лъчезар Балтанов спокойно може да играе на това място. Той е добър футболист и със сигурност ще се представи на ниво там.

- Имаше ли засада при отменения гол на Дарко?

- Все още не съм гледал повторение. Той ми каза, че не е имало засада. Не знам.

- Трябваше ли съдията да изгони Циклер през второто полувреме, когато удари Рабех без топка?

- Може би е трябвало. Но не искам да коментирам реферите.

- Остават два мача в турнира. Какви са шансовете ви да вземете точка или поне да вкарате гол?

- Вече нямаме нищо за губене, по-малко даже, отколкото имахме преди. Трябва да се представихме срещу Ред Бул. Да върнем феновете на стадиона И всички да се гордеем поне с една победа.

- Напомня ли ви представянето в момента с това в Шампионската лига преди три години?

- Нещата са доста по-различни. В Лига Европа почти във всеки мач се представяме на ниво и само липсата на шанс ни пречи да спечелим нещо. Шампионската лига дойде прекалено силен турнир за нас. Не бяхме на нужното ниво по това време.

- Бяхте отписани от първенството, но сега и другите водещи отбори започнаха да падат. Какви са шансовете ви?

- Има още няколко мача до края на сезона. Сигурен съм, че ако победим всички мачове до края, ще завършим на две-три точки от първото място.

- Ще имате нов треньор от зимата. Имате ли някакви предпочитания?


- По този въпрос трябва да питате г-н Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dankatapetkovo
08.11.2009 22:46

Всичко прави онзи гей наско сираков *angry* дава пари н футболистите да не играят ,а че някой не могат това е суроват истина ps. очевидно дава най-много на yovov и petkov

donatelo
07.11.2009 18:41

Бардон и Тасевски са единственните умни и можещи футболисти в ЛЕВСКИ.Ако имаше още няколко като тях,цена нямаше да имаме *thumb_up*

durdorko
07.11.2009 14:43

наистина Бардон е добър футболист той Тасевски и още 5-6 игра са класните в Левски всички др не са просто за този отбор,а поскоро за някой среднчшки