Лудогорец се разделя с Петев при отпадане от Балкани?

07:19
Лудогорец се разделя с Петев при отпадане от Балкани?

Лудогорец загуби с 0:2 гостуването на Балкани от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Изключително слабото представяне на разградчани на стадион “Фадил Вокри” в Прищина разклати сериозно стола на треньора Ивайло Петев. Тимът му бе надигран по всички показатели от първенеца на Косово и дори можеше да допусне по-унизително поражение. При провал на Лудогорец на толкова ранен етап от похода към групите на ШЛ, то почти сигурно Петев ще трябва да си търси нова работа. 


Реваншът срещу Балкани е на 19 юли, сряда, от 21:00 часа на стадион “Хювефарма Арена”. Преди това обаче има друг мач. “Орлите” започват първенството с гостуване на абсолютния дебютант в елита Крумовград. Двубоят е утре от 21:00 часа и ще се играе на базата на Ботев (Пловдив). 


Интересното е, че преди 10 години Петев бе уволнен от Лудогорец след поражение на старта на евротурнирите, последвано от такова и в шампионата. На 17 юли 2013-а разградчани отстъпиха с 1:2 при гостуването на Слован (Братислава) в пресявките за Шампионската лига. Само три дни по-късно падна с 0:1 от тогавашния новак в Първа лига Любимец и това доведе до освобождаването на наставника. На негово място застана Стойчо Стоев, който изведе тима до 1/8-финал в Лига Европа. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация