Бейл: В Мадрид исках просто да играя футбол и след това да изчезна в тъмнината

09:37
Бейл: В Мадрид исках просто да играя футбол и след това да изчезна в тъмнината

Гарет Бейл бе част от Реал Мадрид по време на едно от най-силните десетилетия в историята на клуба, в което той спечели 5 пъти Шампионската лига и 3 титли в Ла Лига и 3 купи на краля. Въпреки това уелсецът имаше противоречива кариера на "Сантиаго Бернабеу", особено към края й, когато той стана фигура с периферни функции в клуба. В откровено интервю за "Таймс" той разказа своята гледна точка за времето си в "кралския клуб".

"Исках да играя за Реал Мадрид и да нося престижната бяла фланелка. Имах някои невероятни моменти. Но имах и някои трудни такива, особено когато се чувствах самотен, а всички ме нападаха и освиркваха, особено първия път. Когато те привлекат като Галактико, очакват да си навсякъде и да правиш всичко, а аз не съм такъв, точно обратното. Исках просто да играя футбол и след това да изчезна в тъмнината", заяви Бейл.

Много хора твърдят, че един от проблемите на Бейл е бил фактът, че така и не научи да говори испански.

"Мога да говоря испански, но не исках, защото исках да държа нещата в себе си и не исках да говоря публично. Може би заради това бях постоянно атакуван, защото не им давах нищо, за което да ме обсъждат", допълни уелсецът.

В същото време той заяви, че се е разбирал перфектно със съотборниците си.

"Не си спомням да съм имал каквито и да е дрязги с някого в съблекалнята. Дори и в трудните моменти, отношенията в съблекалнята бяха чудесни", каза още Бейл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация