Байерн отправи втора оферта за Кейн, но Леви продължава да се инати

19:24
Байерн отправи втора оферта за Кейн, но Леви продължава да се инати

Байерн Мюнхен е отправил втора оферта към Тотнъм Хотспър за Хари Кейн, съобщава немският журналист от “Скай Спортс Германия” Флориан Плетенберг. Тя е на стойност 80 милиона евро плюс бонуси. Първото предложение на шампиона в Бундеслигата бе за 70 милиона плюс бонуси и бе отхвърлено веднага от ръководството на “шпорите”.

Медиите в Англия твърдят, че Даниел Леви е изключително разгневен на шефовете на Байерн за това, че са преговаряли зад гърба му с капитана на Англия и са получили неговото съгласие за преминаване на “Алианц Арена”. Именно поради тази причина е много вероятно тази оферта също да бъде бързо отхвърлена и Леви да иска минимум 100 милиона евро, за да се раздели с голямата си звезда.

Кейн има само една година от настоящия си договор с Тотнъм и до момента отказва да го поднови. Интерес към него проявяваха и от Манчестър Юнайтед, но от “Олд Трафорд” се насочиха към Расмус Хьойлунд, тъй като са на мнение, че шефовете на “шпорите” нямат желание да продават играча на пряк конкурент в Премиър лийг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация