Стана ясно кой ще замени Анчелоти начело на Реал Мадрид

08:02
Стана ясно кой ще замени Анчелоти начело на Реал Мадрид

Реал Мадрид вече е набелязал потенциалния заместник на Карло Анчелоти. Както вече стана ясно, италианският специалист ще си тръгне от "Сантиаго Бернабеу" през следващото лято, за да поеме националния отбор на Бразилия. Затова шефовете на мадридчани искат да бъдат подготвени с човека, който ще заеме мястото му. Те са се спрели на Чаби Алонсо, разкрива журналистът Кристиан Фалк.


"Смятам, че Чаби Алонсо ще бъде първата опция за заместник на Карло Анчелоти през 2024 г. Имаше идея той да поеме Реал още това лято, но самият Алонсо предпочете да остане в Леверкузен, защото знае, че все още е нов в професията и не иска да поставя клуба в трудна ситуация. Но през 2024 г. няма да има подобни извинения, ако Реал го потърси. Разбира се, той е заинтересован от подобен вариант, а и в Леверкузен знаят, че има голям шанс да получат обаждане от Мадрид. Смятам, че в момента той е треньорът с най-големи шансове да заеме този пост", сподели Фалк.


Алонсо направи доста добър старт на треньорската си кариера. След като първо работеше във втория отбор на Реал Сосиедад, през 2022 година Байер реши да му се довери да поеме отбора. 41-годишният испанец не разочарова, като изведе "аспирините" до 6-ото място в Бундеслигата и до 1/2-финал в Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация