ЦСКА продължава с трансферите, преговаря с Интер за национал

05:53
ЦСКА продължава с трансферите, преговаря с Интер за национал

ЦСКА - София има намерение да привлече още нови играчи преди старта на сезона в efbet Лига. В момента "червените" водят заключителни преговори с Бейтар (Йерусалим) за Данило Асприля, но междувременно на "Армията" работят и по други трансфери. Един от тях е на българския национал Никола Илиев. От Борисовата градина са отправили запитване към Интер за възможността да вземат 19-годишния футболист под наем и чакат отговор от "нерадзурите".


Развръзката по всички тези въпроси се очаква през следващата седмица. Досега през лятото ЦСКА - София привлече вратаря Марин Орлинов, който ще е трета опция под рамката, както и левия бек Сейни Санянг от Гамбия, защитника Браян Кордоба и нападателите Майкъл Естрада и Матиас Фаетон.


"Червените" ще осъществят и изходящи сделки до края на лятото. Нови клубове се интересуват от голмайстора Дюкенс Назон, както и от Лазар Туфегджич и Бисмарк Чарлс, които може да бъдат дадени под наем. Интерес от страна на арабски клубове има и към Амос Юга, като не е изключето и той да бъде продаден в следващите седмици.


"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация