Завръщането на Нойер се отлага

17:48
Завръщането на Нойер се отлага

Завръщането на Мануел Нойер към тренировките на Байерн Мюнхен ще се отложи с още известно време, съобщава журналистът Флориан Плетенберг.

Според информациите 37-годишният страж няма да се присъедини към заниманията на тима през следващата седмица, както беше планирано първоначално. Той е под сериозен въпрос и за турнето на Байерн в Азия в края на юли, като е много малко вероятно да пътува там с отбора.

Очаква се Нойер, който претърпя тежка контузия след падане по време на каране на ски, но вече започна индивидуални тренировки, да премине медицински тестове следващата седмица. В Байерн коментират, че той се нуждае от още време, за да е готов за пълноценни тренировки.

Продължават и спекулациите около вратарския пост в баварския клуб, като се заговори, че Интер има сериозен интерес към Ян Зомер, който евентуално трябва да замести Андре Онана, ако камерунецът премине в Манчестър Юнайтед. Швейцарският вратар със сигурност би искал да играе редовно и такъв трансфер не е изключен.

Междувременно се заговори, че от Байерн искат да се подсилят със стража на Валенсия Гиорги Мамардашвили. Не е ясно още и какво ще се случи със завърналия се от наем в Монако Алекс Нюбел, но е малко вероятно той да остане в клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация