Специалния взима Мактоминей в Рома

07:48
Специалния взима Мактоминей в Рома

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо опитва да привлече в клуба халфа на Манчестър Юнайтед Скот Мактоминей, твърди "CBS Sports". Португалският специалист познава отлично качествата на шотландеца от съвместната им работа на "Олд Трафорд" и е готов отново да го вземе при себе си, този път на "Олимпико".


Мактоминей загуби титулярното си място в състава на "червените дяволи" след идването на Ерик тен Хаг. През миналия сезон той изигра 39 мача във всички турнири, но често оставаше на пейката за сметка на Каземиро и Кристиан Ериксен и се появяваше като смяна. Играчът не е особено щастлив от ситуацията и няма да е изненада, ако потърси ново предизвикателство.


Рома не е единственият кандидат за 26-годишния футболист, който е желан още от Нюкасъл и Уест Хам. Моуриньо обаче може да има ключова роля и да убеди халфа да предпочете предложението на "вълците".


Специалния вече доказа, че може да възроди кариерата на играчи, които идват от Премиър лийг. Това се случи с Тами Ейбрахам, Крис Смолинг и Неманя Матич, които дойдоха на "Олимпико" и се превърнаха във важни играчи за Рома.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация