Босът на Тотнъм бесен на Байерн заради Кейн

07:09
Босът на Тотнъм бесен на Байерн заради Кейн

Президентът на Тотнъм Даниел Леви е бесен на шефовете на Байерн (Мюнхен). Повод за това е, че те работят зад гърба му и преговарят директно с нападателя Хари Кейн, без да са получили разрешение за това от лондончани, твърди "Билд".

Според информациите, от "Алианц Арена" са се свързали с Кейн и дори вече са договорили условията, при които той ще подпише с баварския клуб. В разговорите с нападателя дейно участие е взел и треньорът Томас Тухел.

Леви обаче никак не е доволен от случващото се, тъй като двата клуба все още са далеч от договорка за цената на играча. Той е споделил яда си със свои близки хора, като е бил доста краен в коментарите си, заявявайки, че ще накара Байерн "да кърви".

До момента Тотнъм отхвърли първото предложение на баварците за Кейн, което бе на стойност 70 милиона евро. Твърди се, че "шпорите" смятат да отхвърят и следващата оферта, която се очаква да е за 100 милиона, независимо, че досега бяха поставили именно тази цена на голмайстора си.

Леви дори може окончателно да блокира преговорите, тъй като е ядосан и на Кейн, че е говорил с германците. Още повече, че ако поиска по-голяма сума, Байерн едва ли ще се съгласи да я плати за футболист, който набижава 30 години и догодина става свободен агент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация