Сундберг ще е на линия за контролата с АПОЕЛ Никозия

08:45
Сундберг ще е на линия за контролата с АПОЕЛ Никозия

Централният защитник на Левски Ноа Сонко Сундберг ще бъде на разположение на Николай Костов за последната контрола от лагера в Правец. В събота “сините” се изправят срещу кипърския гранд АПОЕЛ Никозия. Бранителят получи лека травма на тренировката преди вчерашния спаринг с Марица (Пловдив), спечелен с 3:1, и треньорският щаб прецени да не го рискува. 

До момента Левски записа три победи в контролите - споменатата с втородивизионния тим и два успеха с по 2:1 над Пирин (Благоевград) и Етър. “Сините” стартират новия сезон на 15 юли с домакинство от 18:45 часа на ЦСКА 1948. 

Очаква се днес Сундберг да поднови тренировки. Столичани ще имат само едно занимание - от 18:00 часа на градския стадион в Правец. 

Сундберг спечели набързо доверието на Николай Костов и затвърди лидерските си качества в отбраната. Неслучайно той е вторият капитан на Левски след Николай Михайлов. 

Интерес към национала на Гамбия не липсва, като наскоро се появиха информации, че е следен от английския Лестър и френския Страсбург. 

 

“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация