Попето: Дай Боже повече европейски съперници да преодолеем, за да влязат повече пари в клуба

19:51
Попето: Дай Боже повече европейски съперници да преодолеем, за да влязат повече пари в клуба

Една от звездите на Левски - Ивелин Попов, обяви след победата над Марица (3:1), че “сините” се подготвят много добре на лагера в Правец и си пожела негов съотборник да направи трансфер в голям европейски клуб. Попето е сигурен, че като качества и потенциал той и съотборниците му със сигурност са в тройката на efbet Лига, но предупреди колегите си да не подценяват противника си в Лига Европа (Хегелман или Шкупи), защото това са живи съперници, а не стойки или манекени.

“Полезна контрола като всяка друга. Малко по-голяма интензивност, отколкото на тренировки, и е хубаво, че головете, които отбелязахме, ги тренираме всеки ден. Получиха се красиви.

Работим всеки ден двуразово и ще изглеждаме по най-добрия начин за първите мачове. Знаете, че за работата на футболисти и треньори се съди по резултатите. Надявам се да имаме успехи, за да се освидетелства работата, която вършим. А тя наистина е много добра.

Свикваме, по-различно е, треньорът има други изисквания. Още миналата година казах, че отборът има много голям потенциал. Ръководството преценява дали да се привличат нови. Но като потенциал и качества сме в тройката.

Дай Боже някой да направи трансфер в голям европейски клуб, да влязат свежи пари и те да се реинвестират в друг футболист.

Чувам се с Миланов всеки ден, доколкото знам ще има разговор с президента и се надявам да се върне. Знаете, че Георги е левскар. Ако не си намери отбор в чужбина, няма да играе в друг български отбор, освен в Левски.

Дай Боже повече европейски съперници да преодолеем, за да влязат повече пари и да се погасят дълговете, които клубът е натрупал през годините, а и да радваме феновете.

Клишетата отговарят в последно време доста на истината, че наистина няма слаби отбори. Играеш срещу живи съперници, не играеш срещу стойки или манекени. Да, като име може да не са с история, но и те са футболисти и искат да се докажат", каза Ивелин Попов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация