Челси прие офертата на Манчестър Юнайтед за Маунт

07:05
Челси прие офертата на Манчестър Юнайтед за Маунт

Манчестър Юнайтед и Челси са постигнали договорка за трансфера на Мейсън Маунт, твърдят авторитетните журналисти Фабрицио Романо и Дейвид Орнстийн. Играчът ще трябва да премине медицински изследвания през следващата седмица, след което ще подпише своя контракт с новия си тим, който ще е до лятото на 2028-а година. Още преди дни различни източници съобщиха, че той вече е договорил личните си условия с тима от "Олд Трафорд". 


До този момент лондончани отхвърлиха три оферти за полузащитника, но още преди няколко дни стана ясно, че шефовете на двата тима ще се срещнат очи в очи, за да направят нов опит да се разберат за сделката. Последното предложение за играча бе на стойност 55 милиона паунда, като медиите твърдяха, че от Юнайтед са категорични, че нямат намерение да предлагат повече пари, но в крайна сметка са се съгласили да платят пет милиона повече, за да вземат играча. 


“Червените дяволи” ще платят 60 милиона паунда за халфа, който има само година от своя договор и отказа да предложенията от страна на “сините” за нов контракт. Още през миналата седмица се появиха информации, че той ясно е заявил на ръководството, че иска да бъде продаден на “Олд Трафорд” или ще напусне без трансферна сума след година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация