Реал Мадрид с любопитна оферта за Влахович

06:58
Реал Мадрид с любопитна оферта за Влахович

Реал Мадрид ще опита да привлече нападателя на Ювентус Душан Влахович, съобщават "Кадена Сер" и "Калчомеркато". На "Сантиаго Бернабеу" имат нужда от нов класен играч за върха на атаката си след раздялата с Карим Бензема и са насочили поглед към сръбския национал. Интересното е, че испанците ще опитат да вземат футболиста под наем с опция за откупуване.


Мадридчани бяха набелязали други нападатели като Хари Кейн, Килиан Мбапе и Виктор Осимен. Всеки от тях обаче ще струва над 100 милиона евро, а "белият балет" не е готов да извади подобна сума в момента. Именно заради това в клуба са измислили идеята за взимане под наем на Влахович.


23-годишният голаджия струва около 90 милиона евро, но от Реал смятат да предложат между 15 и 20 милиона, за да го вземат под наем за една година, като ще си запазят и опцията да откупят правата му следващото лято. Подобен вариант може и да бъде приет от шефовете на Ювентус, който опитва да намали бюджета си, след като няма да играе в Шампионската лига и Лига Европа и опитва да се раздели с някои от скъпоплатените си играчи.


Макар да не изигра твърде впечатляващ сезон Влахович си остава апетитна хапка на трансферния пазар. Той е млад и тепърва ще разкрива пълния си потенциал. През миналата кампания той завърши с 14 гола в 42 мача във всички турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация