Ливърпул се включва в наддаването за Осимен

08:11
Ливърпул се включва в наддаването за Осимен

Ливърпул е поредният клуб, който има интерес към нападателя на Наполи Виктор Осимен. Юрген Клоп държи да привлече нов човек за върха на атаката за заместник на Роберто Фирмино и има доста амбициозна цел да доведе 24-годишния нигериец на "Анфийлд", разкрива "Гадзета дело Спорт".


Осимен се превърна в един от най-желаните играчи на пазара, след като отбеляза 31 гола в 39 мача за Наполи и имаше основна заслуга за спечелената титла на Италия. Той е желан още от Манчестър Юнайтед, Челси, Нюкасъл и Пари Сен Жермен, а сега и мърсисайдци са готови да се наредят на опашката за подписа му, като дори са провели първоначални разговори с агента му.


Проблем пред евентуален трансфер на Осимен на "Анфийлд", освен голямата конкуренция, може да бъде и доста високата цена на играча. Наполи държи да получи умопомрачителната сума от 180 милиона евро, като именно тази цена до момента възпира мераците на клубовете, които се интересуват от нападателя. А Ливърпул не разполага с твърде голям бюджет, така че привличането на нигериеца ще бъде доста сложно, освен ако шефовете на клуба не решат да развържат кесията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация