Венгер вади 18 милиона за звезда на ЦСКА Москва

19:39
Венгер вади 18 милиона за звезда на ЦСКА Москва
Арсенал е на път да отправи официална оферта за звездата на ЦСКА Москва Милош Красич, съобщава пресата на Острова. Мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер търсил да привлече нов талант от руската Висша лига, след като миналия януари французинът взе Андрей Аршавин, който мигновено се превърна в основен играч за Арсенал.

Сега Венгер се интересува от сърбина Красич, който във вторник направи страхотен мач в Шампионската лига и вкара гол на Манчестър Юнайтед.

Наставникът на "артилеристите" се надявал да осъществи този трансфер още през януари и по този начин да направи състава си още по-боеспособен за спечелване на титлата в Англия.

През лятото Милан и Реал Мадрид се опитаха да привлекат Красич, но ЦСКА постави цена от 18 милиона паунда, което не беше по вкуса на двата гранда.

Венгер обаче, възнамерявал да продаде Емануел Ебуе в клуб от Серия А (Ювентус и Фиорентина са заинтересовани) и със средствата от този трансфер плюс остатъка от летния трансферен бюджет, да осъществи преминаването на Красич на "Емирейтс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
07.11.2009 01:58

Венгер е много по сериозен човек от Фъргюсън , Фъргюсън само говори че тоя щял да вземе , оня щял да вземе и накрая стиснатия му задник нищо не пуска и не взимат никой *lol* докато Венгер когато е казал че ще вземе някой го е правил на 90% процента *thumb_up* иначе футболиста е много добър и има какво да показва по терените на Англия *thumb_up*

arsenal_01
07.11.2009 01:24

Щом Венгер е решил да го привлече значи наистина си заслужава *thumb_up* Той никога не харчи парите за футболисти напразно !! *smile*

qkubu
07.11.2009 00:48

И аз съм за този футболист мн добра техника *smile* перфекно ще пасне на стила ни,дано да го вземем !!!!

dodja
07.11.2009 00:07

Има техника, би паснал на стила, който прилагат Арсенал *smile*

dgk
06.11.2009 20:56

Трябва само някой голям отбор да го вземе и да го пускат редовно и ще стане сред най-добрите *thumb_up*

hitrin
06.11.2009 20:52

мммм добър футболист е.Дано го вземеме *smile*