Златан: Милан остава в сърцето ми

22:33
Златан: Милан остава в сърцето ми

Наскоро отказалият се от футбола Златан Ибрахимович взе участие в рекламно събитие в Бергамо, което даде възможност на италианските репортери да го разпитат за дните след прекратяването на активната му кариера, за възможно завръщане в Милан като директор, за освобождаването на Паоло Малдини от клуба и за предстоящата продажба на Сандро Тонали в Нюкасъл.

За спокойствието си след оттеглянето от футбола

В момента се чувствам доста спокоен, което ме изненадва, защото не очаквах да съм толкова спокоен. Мислех, че ще съм много по-стресиран. Вместо това се чувствам по този начин, което е готино. Бенефис? Не, реших да спра с футбола, но все още нямам подобна идея. Нека видим какво ще стане сега. Няма нужда да бързам. Лека-полека, има време. Нали видяхте Рикелме (направи бенефис след 9 години - б.р.)? Изглежда, че не е изоставил футбола напълно. Когато се отдръпнеш, гледаш само отстрани и това е различно.

За прегръдката си с Малдини по време на концерт на Колдплей на “Сан Сиро”

Да, това беше голяма прегръдка… Всъщност, казахме си само няколко думи. Аз съм в чудесни взаимоотношения с него. С него сме били съперници на терена и много съжалявам, че така и не бяхме съотборници. Но пък след това работихме и печелихме заедно. След това не знам какво се случи (с уволнението му - б.р.). Съжалявам за Паоло, защото той е символ на Милан.

За това дали Тонали ще се справи в Премиър лийг

Мисля, че да. Разбира се, това зависи само от него. Накарах го да разбере кой е правилният манталитет, който носи успехи, и така той се научи да побеждава. Доста израсна в Милан, като е много отговорен, но все още трябва да се развива. Но той  ще се справи в Англия, и то добре.

За възможно завръщане в Милан

Горд съм, че хората отново искат да ме видят в Милан в различна роля. Милан остава в сърцето ми. Това, през което премина с клуба, остава вътре в мен. Също така да видя страстта на феновете днес много ме трогва. Засега няма да бързам, ще видим какво ще стане. Изминаха само три седмици. Може пък да се завърна на терена, никога не знаеш какво ще се случи. Може би след месец ще бъда на лагер с Милан (смее се).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация