Лео Меси разкри защо не му се получиха нещата в Париж

09:19
Лео Меси разкри защо не му се получиха нещата в Париж

Доскорошният ас на Пари Сен Жермен Лионел Меси сподели цялостните си впечатления от двугодишния престой в клуба. Аржентинецът пристигна като свободен агент от Барселона, но така и не успя да се превърне в голямата звезда. Срещу него се обърнаха част от феновете, заради което в крайна сметка нападателят избра да си тръгне и да премине в Интер Маями.

“Дойдох в Париж, защото клубът ми харесваше - започна Меси, цитиран от beIN Sports. - Там имах приятели и като цяло мнозина хора, които вече познавах. Изглеждаше ми, че ще е по-лесно с адаптацията в сравнение с някой друг клуб.

В началото беше страхотно, като постоянно бях окуражаван. После обаче някои хора започнаха да се държат различно с мен. Повечето се отнасяха добре - като в началото, но други - вече не. Стигна се и до разрив с голяма част от привържениците на отбора. Разбира се, че не съм искал това. Но същото се случи още с Неймар и Мбапе - изглежда там така правят.

Това беше първият ми клуб извън Барселона след толкова много години и преживяването беше различно. Адаптацията ми се оказа трудна, защото пристигнах късно, не бях провел подготовка с отбора, тимът играеше по друг начин…. Но пък аз оставам само с положителни емоции и ще пазя спомените от добрите хора”, завърши Меси.

Очаква се той да дебютира за Интер Маями след около месец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация