Ювентус привлича сина на Джордж Уеа (видео)

06:47
Ювентус привлича сина на Джордж Уеа (видео)

Ювентус е много близо до привличането на крилото на Лил Тимъти Уеа, разкрива "Гадзета дело Спорт". "Бианконерите" вече са договорили личните условия с американеца и остава да се разберат за цената му.


23-годишният футболист е син на легендата на Милан Джордж Уеа и не крие, че иска един ден да последва стъпките на баща си и да играе в Серия "А". Той е роден в Ню Йорк и заради това е национал на САЩ, като договорът му с Лил е до 2024 година.


"Песовете" искат да получат за него 15 милиона евро, но от Ювентус се опитват да свалят тази сума, като за това се опитват да помогнат и агентите на играча. Те вече имаха среща със спортния директор на Юве Джовани Мана, която е минала добре и двете страни са уточнили повечето детайли по предстоящия договор на футболиста, ако той облече екипа на "старата госпожа".


Привличанета на Уеа може да бъде и маркетингов ход от страна на Юве, който така ще задържи интереса на американския пазар. Доскоро при "бианконерите" играеше друг национал на САЩ в лицето на Уестън Маккени, който обаче миналия сезон бе пратен под наем в Лийдс, а в момента му се търси друг отбор.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация