Бакеро: Ще опитаме да направим така, че феновете да идват на стадиона

17:43
Бакеро: Ще опитаме да направим така, че феновете да идват на стадиона

Хосе Мария Бакеро беше официално представен като треньор на Славия. Испанецът се надява, че ще успее да помогне на младите футболисти да израснат. Легендата на Барселона сподели още, че в "белия" клуб ще използва същата методология, каквато е използвал при каталунците.

"Това е исторически клуб. Клуб, който залага на собствени кадри. Наблюдавал съм мачове на Славия и знам за какво става дума. Когато президентът ми предложи тази възможност, помислих си и приех. С моя опит мога да допринеса за това отборът да се представя на ниво. Искам да вложа методологията от Барселона тук, защото през последните 6 години работих с юношеския отбор на Барселона. Това ме мотивира и поради тази причина съм тук. Искам да вложа целия си опит в Славия.

Целта е да се състезаваме и да се конкурираме с нашите съперници. Да подобрим качествата на футболистите и отбора. Преди много години думата "успех" за мен означаваше да се подобряваш. Ще искаме от всеки да дава 100% от възможностите си - не само футболистите, а и ние треньорите.

Нашата цел е да накараме публиката да е доволна от представянето на Славия. Ще опитаме да направим така, че феновете да идват на стадиона.

Целта е да изградим тези момчета като професионалисти. Трябва да има търпение към тях. Леко-полеко трябва да ги внедрим в мъжкия футбол, защото този преход не е никак лесен. Искаме самите млади футболисти да израснат постепенно и да се превърнат в гръбнака на този отбор. Няма да имам различно отношение към моя син спрямо другите футболисти в състава. 

Изживяхме страхотни моменти със Стоичков на терена. Той е истинска легенда. Има много силен характер. Спокойно мога да го нарека приятел", каза Бакеро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация