В Интер убедени, че Лукаку и Фратези ще откажат на Милан

19:14
В Интер убедени, че Лукаку и Фратези ще откажат на Милан

В Интер очакват от нападателя на Челси Ромелу Лукаку и халфа на Сасуоло Давиде Фратези да спазят обещанието си и да настояват да преминат при “нерадзурите”, а не в градския съперник Милан, пише “Гадзета дело спорт”.

Както е известно, същото издание съобщи по-рано днес, че предвид сумата от 70-80 млн. евро, която “росонерите” ще получат за продажбата на полузащитника си Сандро Тонали в Нюкасъл, те са готови да се активизират при преговорите си за Фратези. Нещо повече, миланският гранд се е свързал и с антуража на Лукаку, за което потвърждават от “Скай Спорт”, но оттам не са сигурни дали това не е просто провокация към Интер.

От ръководството на “Змията” са наясно, че заради тяхната ситуация те могат да разчитат само на волята на Фратези и Лукаку. Те имат устна договорка със Сасуоло за 35 млн. евро и Самуеле Муратиери, оцевяван на 8-9 млн. евро, но тепърва трябва да намерят нужните пари, което зависи от продажбата на играчи като Робин Госенс и Марсело Брозович. Затова от изданието напомнят за случая с Бремер от миналата година, когато “нерадзурите” се разбраха с Торино за защитника, но в крайна сметка той премина в Ювентус. Междувременно, Джанлука Ди Марцио информира, че днес шефовете на “неровердите” са се срещнали да дискутират възможни заместници на италианския национал, след като той бъде продаден.

В Интер могат да бъдат по-спокойни за позицията на Лукаку според “Гадзета”. Нападателят нееднократно е заявявал своята обич към клуба и именно той настоя преди година да се завърне там, макар и само под наем. Тук проблемът е, че в Челси не са съгласни на ново преотстъпване, каквото е желанието на миланския клуб, а искат да продадат белгиеца. От друга страна, според някои слухове Милан е готов да извади 40 млн. евро, които биха били достатъчни за голмайстора. Николо Скира пък твърди, че лондончани са ядосани на играча, който отказал да замине за Саудитска Арабия. Нещо, на което няколко играчи на “сините” се съгласиха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация